ASSET Rail

Partner in spoorwegonderhoud

Maaslijn

Ook voor onderhoud aan de Maaslijn is ASSET Rail uw partner. ASSET Rail is aanbieder en contractmanager voor het integraal onderhoud aan de railinfrastructuur voor ProRail. Wij zijn momenteel actief in de gebieden Gelre en Eemland, maar wij zijn ook een groeiend bedrijf. Wij willen onze diensten in steeds meer gebieden in Nederland uitbreiden, waaronder nu ook de Maaslijn valt.

Verbetering van de Maaslijn

De Maaslijn, de spoorlijn tussen Roermond en Nijmegen is een zeer druk bereden stuk spoor in Nederland. Om het spoor optimaal te laten functioneren en de betrouwbaarheid, beschikbaarheid en de veiligheid van de Maaslijn te waarborgen, is onderhoud hard nodig. ASSET Rail is dé partner in spoorwegonderhoud. Wij staan dag en nacht klaar om alle onderdelen van de railinfrastructuur, zoals het spoor, de energievoorziening en de treinbeveiliging, van een goed onderhoud te voorzien. ASSET Rail is een gecertificeerd spooraannemer en dankzij het certificaat Werkplekbeveiligingsbedrijf zijn wij in staat om op werklocaties de werkplekbeveiliging te regelen. ASSET Rail kan hierdoor flexibel optreden.

Heeft u vragen?

Graag geven wij gericht antwoord op eventuele vragen die u voor ons heeft aangaande onze dienstverlening aan ProRail en specifieker betreffende de Maaslijn. Wanneer u vragen heeft over de dienstverlening van ASSET Rail, dan vragen wij u te bellen naar 0481-470310.


 

Meer informatie pagina's

LWB | Beschikbaarheid railinfrastructuur | Veilige berijdbaarheid spoor | Spoorwegonderhoud | Spooraannemers | PGO gebied

 

 

 

 

Direct contact

Twitter ASSET Rail