ASSET Rail

Partner in spoorwegonderhoud

Gezocht: Werkplekbeveiliger Voorbereidende en Ontwerpende taken (AR013)

“Met passie de Railinfrastructuur onderhouden”
 
Ben jij een spoorman of -vrouw? Voel jij je thuis in de spoorwereld en wil je graag werken bij een innovatieve en gedreven spooraannemer? Ben jij een enthousiaste en resultaatgerichte Werkplekbeveiliger V en O? Dan zijn wij op zoek naar jou.

Wie zijn wij?

ASSET Rail is de trotse onderhoudsaannemer van 4 onderhoudsgebieden in Nederland, met vestigingen in Bemmel, Amersfoort, Mierlo en Zwolle. In elke vestiging werken we in enthousiaste en gedreven teams aan de continue verbeteringen van de prestaties van de infrastructuur. Binnen elk team is intensieve samenwerking en een hoge mate van zelfstandigheid om een optimale prestatie te kunnen leveren.

Wat ga je doen?

Als Werkplekbeveiliger Voorbereidende taken (WB-V) en Werkplekbeveiliger Ontwerpende taken (WB-O) stel je, samen met je collega’s van onderhoudsmanagement, de buitendienststelling planning samen. Jij beoordeelt deze op veilige uitvoerbaarheid ten aanzien van aanrijd- en elektrocutiegevaar. De planning samen met de geldende voorschriften, toegestane werkplekbeveiligingsmiddelen, BVS-tekeningen en OBE-bladen vormen de belangrijkste input voor het ontwerpen van een veilige werklocatie. Jij bent de gesprekspartner van ProRail afdeling infrabeschikbaarheid met betrekking tot het onderhoudsrooster, WBI-BD en TSB.

Wat vragen wij van jou?

Je hebt minimaal MBO werk- en denkniveau. Je hebt een brede kennis van de railinfrastructuur en ruime ervaring met de beveiligingssystemen van het spoor. Je bent proactief, communicatief vaardig, resultaatgericht, hebt veiligheid hoog in het vaandel staan en weet je werkzaamheden goed te organiseren.
 
Wat heb je nodig om voor deze functie in aanmerking te komen?

-              MBO werk- en denkniveau;
-              WB-O certificaat met minimaal 3 jaar relevante werkervaring en bewezen resultaten;
-              Gedegen kennis van MS Office;
-              Gedegen kennis van WBI-Q;
-              in bezit van rijbewijs B;
-              je kunt duidelijk en transparant communiceren.
 
Wat bieden wij?

-              een jaarcontract met intentie voor een vast dienstverband;
-              salarisindicatie van € 2.408,- t/m € 3.420,-;
-              smartphone en laptop;
-              uitstekende arbeidsvoorwaarden;
-              deelname in spoorwegpensioenfonds.

Is jouw interesse gewekt na het lezen van deze vacature en wil jij werken in een sterk, ambitieus en groeiend bedrijf? Stuur dan jouw Curriculum Vitae met motivatie naar: hr@assetrail.nl of reageer via onderstaande button o.v.v. vacaturenummer AR0013. Voor meer informatie over deze vacature kun je mailen naar hr@assetrail.nl.
Heb je nog inhoudelijke vragen over de functie? Neem dan contact op met Herman Stevens, telefoonnummer 06-55 168 942 of Raymond Jolink telefoonnummer 06-11 308 474.
 
Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Reageer op deze vacature
Naam *
Adres *
Postcode / Woonplaats
Telefoonnummer
E-mailadres *
Geboortedatum
Gewenste functie
Werkervaring
CV
Sollicitatiebrief
Hoe vond u deze vacature?
Opmerkingen
* = Verplicht veld