ASSET Rail

Partner in spoorwegonderhoud

Gezocht: Werkvoorbereider Energievoorziening & Kunstwerken (AR015)

“Met passie de Railinfrastructuur onderhouden”
 
Ben jij een spoorman of -vrouw? Voel jij je thuis in de spoorwereld en wil je graag werken bij een innovatieve en gedreven spooraannemer? Ben jij een enthousiaste en resultaatgerichte Werkvoorbereider EV&KW? Dan zijn wij op zoek naar jou.

Wie zijn wij?

ASSET Rail is de trotse onderhoudsaannemer van 4 onderhoudsgebieden in Nederland, met vestigingen in Bemmel, Amersfoort, Mierlo en Zwolle (vanaf 1 juni 2017). In elke vestiging werken we in enthousiaste en gedreven teams aan de continue verbeteringen van de prestaties van de infrastructuur. Binnen elk team is intensieve samenwerking en een hoge mate van zelfstandigheid om een optimale prestatie te kunnen leveren.

Wat ga je doen?

Wij zijn op zoek naar een werkvoorbereider Energievoorziening & Kunstwerken. Als werkvoorbereider ben je verantwoordelijk voor de voorbereiding van de onderhoudswerkzaamheden die ASSET Rail uitvoert in het kader van het Prestatie Gericht Onderhoud contract (PGO). Bij PGO is het doel dat je samen met je collega’s op een proactieve wijze ervoor zorgt dat storingen worden voorkomen om zo min mogelijk treinvertragingen te hebben. Als werkvoorbereider ben jij de persoon om de nachtwerkzaamheden compleet voor te bereiden en juist over te dragen aan de uitvoerder.

Wat vragen wij van jou?

Je hebt minimaal MBO werk- en denkniveau. Je hebt een brede kennis van railinfrastructuur en ruime ervaring met het voorbereiden van onderhoudswerkzaamheden. Je bent communicatief vaardig, resultaatgericht en weet je werkzaamheden goed te organiseren.

Wat heb je nodig om voor deze functie in aanmerking te komen?

·         MBO+ werk- en denkniveau;
·         basiskennis werkvoorbereiding;
·          proactieve houding;
·          zelfstandigheid en flexibiliteit;
·          werkervaring in de railbranche en het werken in onderhoudsmanagementsystemen zijn een pré.

Wat bieden wij?

·         een jaarcontract met intentie voor een vast dienstverband;
·         salarisindicatie van € 2.782,- t/m € 3.928,-;
·         smartphone en laptop;
·         uitstekende arbeidsvoorwaarden;
·         deelname aan Spoorwegpensioenfonds.
 
Is jouw interesse gewekt na het lezen van deze vacature en wil jij werken in een sterk, ambitieus en groeiend bedrijf? Stuur dan vóór 30 september 2017 jouw Curriculum Vitae met motivatie naar: 
hr@assetrail.nl of reageer via onderstaande button o.v.v. vacaturenummer AR0015. Voor meer informatie over deze vacature kun je mailen naar hr@assetrail.nl.
 
Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Reageer op deze vacature
Naam *
Adres *
Postcode / Woonplaats
Telefoonnummer
E-mailadres *
Geboortedatum
Gewenste functie
Werkervaring
CV
Sollicitatiebrief
Hoe vond u deze vacature?
Opmerkingen
* = Verplicht veld