Hoofdkantoor: De Houtakker 33 6681 CW Bemmel • 0481-470310

CO2 Prestatieladder

33vacatures

ASSET Rail nu ook op SKAO site

Klik hier voor de link naar de SKAO website.

CO2 prestatieladder

ASSET Rail Duurzaam in onderhoud

ASSET Rail is een jonge organisatie die efficiënt produceert en dat dagelijks combineert met duurzaamheid. In het kort houdt dit in dat we bij het leveren van onze diensten, de negatieve invloed op de omgeving (het milieu, onze aarde) zoveel mogelijk beperken. In de media hoor je daar tegenwoordig ook erg veel over: broeikas gassen, opwarming van de aarde, uitstoot van CO2, Kyoto protocol, milieutop Kopenhagen, enzovoort.

Daar tegenover staat natuurlijk ook een tegengeluid, dat de opwarming van de aarde als een normaal natuurverschijnsel ziet dat periodiek optreedt en waar het gedrag van mensen geen wezenlijke invloed op heeft. De discussie over wie gelijk heeft wordt in de wetenschap en in de media heftig gevoerd. Als ASSET Rail gaan wij ons hier niet in mengen.

Wij zijn van mening dat we allemaal, individueel en als bedrijf, ons steentje kunnen en moeten bijdragen aan het leefbaar houden van onze planeet o.a.: – bewuster zijn van de gevolgen van de keuzen die we in ons dagelijks leven maken; – bewust omgaan met energie; – onze directe leefomgeving netjes houden; – zuinig zijn op onze spullen (alles wat kapot gaat door on-achtzaamheid en vervangen moet worden, zorgt voor on-nodige extra belasting van onze aarde);

We vragen iedereen dan ook hier op hun eigen manier aan bij te dragen: door goede ideeën, door je gedrag, door er met elkaar over te praten, maar ook door het als een uitdaging te zien en niet als een opgelegd “moeten”. We hopen dat we hiermee een voorbeeld voor elkaar en voor onze omgeving kunnen zijn.

Managementteam ASSET Rail