Hoofdkantoor: De Houtakker 33 6681 CW Bemmel • 0481-470310

Ideeënbus/Meldpunt onveilig gedrag/situatie

33vacatures

ASSET Rail is de afgelopen jaren hard gegroeid. Met hard werken en ontzettend veel enthousiasme van onze medewerkers zijn we ver gekomen. We willen echter de komende jaren nog veel verder groeien. Niet alleen in omvang en werkgebied, maar ook in de kwaliteit van onze werkzaamheden. First time right, voorspelbaar en beheersbaar. Met vakmanschap, en met plezier in je werk.

Hiervoor maken we graag gebruik van jouw ideeën. Maak hiervoor gebruik van onderstaand formulier. Je kan dit formulier volledig anoniem invullen. Je idee wordt voorgelegd aan het MT. Als je een reactie wilt ontvangen, vragen we je om je naam in te vullen (optioneel).

Tijdens de jaarlijks terugkerende ZHLdagen proberen we onze medewerkers bewust te maken van de invloed van hun eigen gedrag en houding op de omgeving. In de eerste plaats ben jij verantwoordelijk voor je eigen veiligheid, maar ook voor die van je collega en vice versa. Het kan voorkomen dat je onveilig gedrag signaleert bij een collega. Spreek je collega hierop aan en zorg samen voor een veilige(r) werkomgeving. Soms is de drempel te hoog om iemand rechtstreeks te confronteren met een feit of gedraging; dan kun je dit toch melden door middel van onderstaand formulier. Je melding komt binnen bij proactief@assetrail.nl en de afdeling Veiligheid zal dit oppakken.

Melding maken

    Wil je een reactie ontvangen?
    neeja

    Vul je naam in: